Greentech
Compania Greentech SA este alături de familiile celor doi muncitori decedați în urma accidentului de muncă produs în noaptea de luni spre marți și urmărește atent evoluția celuilalt muncitor internat în Spitalul Județean Buzău. Printr-un comunicat de presă remis marți reprezentanții companiei mai precizează că vor oferi tot sprijinul necesar autorităților pentru finalizarea anchetei demarată în acest caz.
Iată aici comunicatul integral :

În seara zilei de 20 iulie 2015, în jurul orelor 23:20, pe platforma industrială de la Frasinu din Buzău a avut loc un incident în care au fost implicați trei angajați ai companiei Greentech SA Buzău. Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane, iar o a treia persoană este internată la Spitalul de Urgență Buzău. La momentul de față, cauzele evenimentului sunt în curs de identificare și evaluare.

Greentech regretă profund cele întâmplate și este alături de familiile victimelor, oferindu-le suportul în aceste momente dificile. Totodată, este în permanentă legătură cu medicii și familia persoanei accidentate, pentru a fi la curent cu evoluția stării de sănătate a acestuia și pentru a-i oferi tot sprijinul necesar.

Suntem permanent la dispoziția autorităților pentru a permite finalizarea anchetei declanșate în urma evenimentului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.