Buzăul va fi gazda unei competiții sportive de impact în weekendul 8-9 iulie, în parcarea Shopping City Buzău. Este vorba despre Golden League 3×3, competiție de baschet destinată profesioniștilor.

În același timp se va desfășura și Cupa Shopping City la baschet 3×3, o competiție destinată jucătorilor amatori de baschet care, pentru a participa, trebuie să formeze o echipă de 4 jucători care să aibă minim 16 ani împliniți și câte o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru efort fizic.

Înscrierile se fac aici!

În cursa pentru Cupa Shopping City destinată jucătorilor amatori de baschet s-au înscris deja 16 echipe. Organizatorii anunță că alte 16 echipe se mai pot înscrie, maximul de echipe admis fiind de 32. Acestea se vor întrece, timp de două zile, în turneul eliminatoriu, în urma tragerii la sorți ce se va realiza în preziua competiției.

Ultimele detalii sunt puse la punct de către organizatori, urmând ca, la finele săptămânii, să fie amenajate suprafețele de joc pe care vor evolua echipele înscrise în concurs, în parcarea centrului comercial.

Premiile acordate participanților vor fi, nu doar diplome și cupe, ci vor consta și în vouchere pentru echipament sportiv oferite de către Hervis Sport, unul dintre principalii jucători pe piața echipamentului sportiv din România.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.