Organizația Municipală a PNL Buzău va începe de miercuri, 5 iulie, de la ora 16.00, o amplă campanie de strângere de semnături pentru testarea legumelor în piețe. Este un demers inițiat de președintele Organizației Municipale, senatorul Vlad Mircea Pufu, și susținut de consilierii municipali ai PNL și de PNL Buzău – Organizația Județeană.

Acțiunea vine în urma constatării mai multor lacune în legislația de profil și a unor carențe ale sistemului.  Prin acest demers, al testării zilnice a legumelor autohtone, prin sondaj, se încearcă eliminarea suspiciunilor și certificarea prezenței pe piață a unor produse care să nu pună în pericol sănătatea consumatorilor.

”Am inițiat acest demers pentru ca factorii de decizie din administrația locală să înțeleagă că prevenția este esențială și reprezintă elementul de bază al standardului de viață european. Spune DA pentru introducerea testării legumelor în piețe! DA pentru sănătatea noastră! DA pentru a mânca sănătos!”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Buzău, Vlad Mircea Pufu.

Campania de strângere de semnături se va desfășura în două corturi inscripționate, care vor fi amplasate în cartierele Dorobanți și Micro XIV, lângă piețe.

Programul va fi următorul:

Luni – Vineri: 8.00-11.00; 16.00-19.00

Sâmbătă: 9.00 – 12.00

Corturile vor rămâne în cele două puncte pe parcursul întregii luni iulie, urmând ca din august să fie amplasate în alte zone din oraș. Noile locații vor fi anunțate din timp.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.