Cros-4

Consiliul Județean Buzău în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău organizează, sâmbătă, de la ora 10.00, o serie de competiții sportive, destinate tinerilor din clasele V-XII, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.
”Foarte mulți tineri, în ziua de astăzi, au o viață sedentară, nu mai socializează și își petrec timpul liber în fața calculatorului și în fața televizorului. Am vrea să îi încurajăm să practice sport, să iasă din casă, să socializeze, pentru a avea o viață sănătoasă și împlinită. De aceea, chiar de ziua lor, a tinerilor, ne adresăm acestora și le propupunem o alternativă de petrecere a timpului liber, respectiv să facă sport. Vor vedea că se pot distra și își pot face prieteni. Iar efectele se vor vedea pe termen lung”, a declarat Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău.

Competițiile organizate de Consiliul Județean vor avea loc sâmbătă dimineață , pe Bulevardul Nicolae Bălcescu unde se vor desfășura, pe categorii de vârstă, probele de cros și concursul de street-ball în timp ce la Galleria Mall va fi organizată o competiție de șah.

Câștigătorii acestor concursuri vor primi diplome, trofee și premii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.