Solutia pronuntata astazi de Tribunalul Buzau este o prima victorie a justitiei asupra faradelegii comise de coalitia penala PSD-PNL la adresa politistilor locali buzoieni.

Suspendarea hotararii ilegale a CLM este o prima dovada a faptului ca PMP Buzau a fost indreptatit sa apere cu toate mijloacele Politia Locala in fata manevrelor ilegale ale lui Constantin Toma, sustinut la unison de PSD si PNL. Institutiile statului trebuie sa intervina si ele in cazul de la Buzau si sa cerceteze legaturile primarului PSD cu firmele de paza private, pe care intentiona sa le favorizeze dupa eliminarea politistilor locali.

Cerem PSD si PNL, precum si primarului Toma, sa aiba, in ceasul al doisprezecelea, minima decenta si frica de lege de a nu ataca cu recurs solutia de astazi a instantei buzoiene. Este obligatorie incetarea abuzurilor!

In al doilea rand, modul fara logica economica si juridica in care a fost pregatita concedierea celor peste 300 de angajati ai Politiei Locale produce un haos greu de lamurit in administratia buzoiana. Primarul s-a grabit sa angajeze alti oameni in locul celor disponibilizati; scolile si alte obiective publice au incheiat deja alte contracte de paza. Primaria va trebui sa plateasca si politistii locali disponibilizati ilegal si pe cei nou angajati, iar bugetul local nu a fost prevazut cu sume in acest sens. Cerem Curtii de Conturi sa intervina si sa analizeze situatia. Este absolut necesar ca cei gasiti vinovati de cheltuieli suplimentare ilegale, respectiv primarul Toma si consilierii PSD si PNL care au votat proiectul de hotarare, sa fie buni de plata in acest caz.

Biroul de Presa al PMP Buzau


PMP/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.