concert
Mobilizare impresionantă pentru salvarea micuțului David, un înger de băiețel de trei ani diagnosticat recent cu o boală cruntă, cancer la sânge.
După ce facebook-ul a explodat iar mii de buzoieni au aflat povestea tristă a familiei lui David și drama prin care micuțul trece în lupta cu teribila maladie, o nouă încercare de strângere de fonduri pentru salvarea micuțului este pusă în scenă.
Marți, 2 decembrie, în Sala de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, va avea loc un concert caritabil în urma căruia se speră a se mai strânge ceva fonduri care să ajute la tratamentele de care depinde viața lui David.
Biletul va costa 25 de lei iar pe scenă pentru salvarea lui David vor urca Blue Motors, Cătălin Andrei, Mirela Ursache, grupul de copii Steluțele și Corul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei. Spectacolul va fi prezentat de Paul Oprea iar rezervarea biletelor se poate face la Teatrul George Ciprian.
Toate încasările în urma concertului caritabil vor fi donate familiei lui David Perțea.
Micuțul care a împlinit trei ani în urmă cu câteva luni a fost diagnosticat la scurt timp de la aniversarea cu o formă rară de cancer la sânge. Micuțul a ajuns la spital în urma mai multor episoade de febră mare, în final familia primind cumplita veste.
În prezent, David este în spital și a început ședințele de chimioterapie. Vestea bună este că episoadele de febră mare care îl epuizau și îi puneau viața în pericol s-au redus, acum micuțul având în jur de 38-39 de grade.
”David a început să se umfle, cum am văzut că se întâmplă cu toți cei care suferă de această boală sau alte boli asemănătoare. Bucuriile lui David au fost o vizită din partea surioarei lui, Andreea, si un partener de joacă în noul salon in care a fost mutat. Săptămâna aceasta începem să contactam clinicile din S.U.A., Germania si Italia si speram sa revenim cat mai repede cu un deviz din partea acestora. Pana atunci, nu uitati, avem in continuare nevoie de sprijinul vostru!, scrie pe site-ul http://helpdavid.eu/doneaza, deschis pentru a-i informa pe cei care vor să afle detalii dar și să-l ajute pe micuțul David în cumpăna vieții lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.