afis concert caritabil

Elvețianul Marc Aymon concertează, marți, de la ora 19.00 la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău în încercarea de a strânge fonduri pentru Afterschool „Sfântul Sava”. Evenimentul organizat de Centrul Cultural Francofon și Centrul Județean de Cultură și Artă cu sprijinul Consiliului Județean Buzău se înscrie în turneul de promovare a ultimului album al artistului, înregistrat în SUA, la Nashville. Artistul elvețian dorește să susțină prin muzica sa proiecte sociale și umanitare, fondurile obținute în urma concertului fiind direcționate către activitățile educaționale promovate de Centrul Cultural Francofon Buzău, îndeosebi către Afterschool Sf. Sava. În deschiderea concertului Ansamblul Plaiurile Mioriței al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău va prezenta un program artistic menit să promoveze obiceiurile populare românești din zona Buzăului. După concert, organizatorii buzoieni îi invită pe toți cei prezenți la un cocktail francofon, o sesiune de autografe și o ședință foto cu îndrăgitul artist.
Pentru aducerea la Buzău a lui Marc Aymon și-au dat mâna Ambasada Elveției în România, Organizația Internațională a Francofoniei, Programul de Cooperare Elvețiano- Român, Swiss Sponsors Fund, Asociația Operațion Villages Roumains și a partenerilor locali: Consiliul Județean Buzău, Centrul de Cultură și Artă Buzău, Domeniile Viticole Franco-Române Săhăteni, Brutarex și Fundația pentru Copii Sf. Sava Buzău.
Intrarea la spectacolul programat marți de la ora 19.00 este gratuită și se face pe baza de invitații ce se pot procura de la Centrul Cultural Francofon Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.