Concert inedit de muzică țigănească sâmbătă în clubul No Limit. Adrenalitera și Cafeneaua Artiștilor vă invită în acest sfârșit de săptămână la o întâlnire cu muzicienii și dansatoarele din The Zuralia Orchestra.
The Zuralia Orchestra, înfiinţată în 2011, este un grup de 12 muzicieni experimentaţi, recunoscuţi atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional ce combină trompetele cu eufoanele, tubele, toba, vioara, darbuka, acordeonul, vocile celor 3 solişti şi, bineînţeles, clarinetul. Formaţia interpretează, sub îndrumarea lui Aurel Mirea, un nou gen de muzică fusion ce combină folclorul românesc şi muzica autentică gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzică orientală, vrăjind cu spectacolele lor nenumăraţi iubitori de muzică.

Membrii formaţiei The Zuralia Orchestra au participat de-a lungul carierei lor, individual sau cu alte formaţii, la numeroase festivaluri de muzică şi evenimente din România şi din străinătate. De asemenea, ei au colaborat în diverse ocazii cu mari artişti de talie internațională ( putem menționa aici si deschiderea concertelor lui Goran Bregovic de la Cluj și Targu Mures de anul trecut și anterior, concertul cu Boban & Marco Markovic).
La începutul anului 2013, The Zuralia Orchestra s-a calificat in Semifinala Eurovision ( etapa naționala) cu piesa „ Sukar Transylvania”, prestație ce s-a bucurat de un număr impresionant de voturi din partea publicului.
Formația lucrează în această perioadă la albumul de debut, album ce va conţine melodii compuse şi orchestrate de Relu împreună cu membrii orchestrei. Melodiile de pe album vor combina diferite genuri muzicale, stil deja consacrat pentru formaţia care a început să devină tot mai cunoscută şi apreciată în cercurile muzicale din România. Repertoriul orchestrei cuprinde, pe lângă melodiile proprii, şi melodii cunoscute ale unor mari compozitori români şi balcanici.
Concertul este programat sâmbătă seara de la orele 21.00 în clubul No Limit iar costul unui bilet de intrare este de 50 de lei. Biletele se pot procura de la magazinele Hi-Hii dar și de la intrarea în sala de spectacole.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.