UPDATE: La Buzău, titularizarea a decurs fără incidente. Din cei 710 de profesori ale căror dosare au fost validate, 100 au lipsit din start iar 80 s-au retras după ce au văzut subiectele.

La Buzău, peste 730 de profesori se vor bate, la examenul de titularizare, pe 110 posturi titularizabile.
Concursul debutează mâine şi pune la bătaie 110 posturi de titular şi 207 de suplinitor, la care se adaugă aproape 470 de catedre incomplete.
Subiectele vor fi concepute la nivel naţional iar lucrările vor fi corectate în centre regionale în timp ce anul viitor oficialii din Inspectoratul Şcolar Buzău speră ca titularizarea să poată fi organizată în bune condiţii la nivelul fiecărei şcoli în parte.
La examenul de mâine, cea mai mare concurenţă se înregistrează pe posturile de învăţători, care sunt doar 25 la număr, dar şi pe cele 18 catedre de educatori. La engleză sunt 6 catedre titularizabile, 7 pentru franceză, 13 pentru dasălii care predau matematica şi 2 posturi pentru cei de religie.
După proba scrisă care va avea loc mâine, pe 6 august se vor afişa rezultatele, urmează depunerea contestaţiilor iar rezultatele finale se vor afişa pe 9 august.
Ulterior, vor urma testările şi repartizarea suplinitorilor calificaţi şi necalificaţi.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.