persoana fara adapost
Primăria Buzău organizează miercuri concurs în vederea ocupării funcției de director al Centrului de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost. Potrivit site-ului instituției, proba scrisă va avea loc miercuri de la ora 10.00 iar interviul joi, de la aceeași oră.
În ceea ce privește condițiile impuse de Primăria Buzău, cei care aspiră la acest post trebuie, printre altele, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza unei adeverinţe medicale eliberate de medicul de familie, să îndeplinească condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs/examen și să nu fi fost condamnat definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea. De asemenea, doritorii trebuie să fie absolvenţi cu studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile economic, juridic sau asistenţă socială și o vechime minimă în muncă de 5 ani.

Până acum, postul de conducere de la vârful centrului pentru persoane fără adăpost a fost ocupat de social democratul, Daniel Lambru, care este și consilier local. Recent, consilierii locali au aprobat însă ca funcția care era de șef de serviciu să fie transformată în funcție de director, iar zilele acestea va fi organizat concurs pentru ocuparea postului.
Centrul pentru persoane fără adăpost a luat ființă cu greu la Buzău. Inițial, a fost coordonat de Marius Lungu, fostul director al CEC, care ulterior a decis să plece, lăsându-i loc lui Lambru.
De altfel, tot Lambru va urma să se ocupe de soarta centrului pentru persoane fără adăpost, având în vedere că doar el s-a înscris la examenul care va avea loc miercuri și joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.