casa Memoriala V Voiculescu
Concursul Național de Creație Literară „Vasile Voiculescu” și-a desemnat câștigătorii iar aceștia vor fi premiați sâmbătă chiar la Casa Memorială Vasile Voiculescu. La cea de-a XXVI –a ediție a Concursului Național de Creație Literară „Vasile Voiculescu” s-au înscris 97 de lucrări dar 7 dintre acestea au fost respinse ca urmare a nerespectării regulamentului. Din cele 90 de lucrări rămase în cursă juriul a ales 7 care urmează să fie premiate la gala ce va avea loc sâmbătă de la ora 13.00 la Casa Memorială Vasile Voiculescu din comuna Pârscov.
Astfel, Marele Premiu Vasile Voiculescu în valoare de 1.500 de lei va fi oferit de Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău alături de care vor mai fi acordate 3 premii naționale în valoare de câte 1.000 de lei pentru Publicistică-oferit de Cristinel popa, Poezie-oferit de Primăria municipiului Buzău și pentru Proză-oferit de Biblioteca Județeană Vasile Voiculescu Buzău.
Totodată, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, Primăria Pârscov și Cristian Băciucu vor mai oferi 3 premii speciale pentru trei lucrări valoroase desemnate de juriul competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.