Concursurile pentru ocuparea unor funcții publice de conducere din aparatul propriu de specialitate al primarului programate pentru 12 decembrie, 15 decembrie și 19 decembrie SE SUSPENDĂ.

Decizia suspendării  acestor concursuri a fost publicată pe site-ul Primăriei Buzău și este urmare a deciziei suspendării de către instanță a hotărârii Consiliului Local Municipal privind aprobarea noii organigrame, numărului de personal și statului de funcții din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2016.

Municipalitatea parcursese pași buni în organizarea concursurilor pentru funcții de conducere din mai multe instituții aflate în subordine.

De exemplu, pentru posturile de conducere din Poliția Locală, se depuseseră dosarele și fuseseră selectați candidații care îndeplineau toate condiţiile pentru a participa la examen. Printre cei care râvnesc la funcţiile de conducere din Poliția Locală, dar care acum vor fi nevoiți să mai aștepte până la tranșarea lucrurilor în instanță,  se numără mai mulţi foşti şefi ai Poliţiei buzoiene între care fostul șef al IPJ Buzău, comisar Ion Marin, candidat la funcţia de director executiv al POliției Locale, pentru funcţia de director adjunct s-a înscris Ionel Moise, de asemenea fost ofițer în IPJ, dar și Marian Șerbulea, fost șef al POliției Rutiere din IPJ Buzău, care râvnea la postul de şef serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Buzău.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.