Liderii de organizații PNL care au obținut scoruri sub media națională a partidului urmează să demisioneze în zilele ce urmează, decizia fiind impusă practic de la Centru după demisia președintelui PNL Alina Gorghiu. Printre liderii care urmează a se supune deciziei de la Centru se regăsește și președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, cel care a preluat organizația județeană a PNL Buzău în luna august a acestui an.

Pe de altă parte, Cristinel Romanescu, consideră că demisiile din PNL nu ajută partidul în aceste momente deși recunoaște că formațiunea  a avut de suferit tocmai din lipsa unor structuri de conducere alese.

„Nu cred că prin a-ți da demisia ajuți acum PNL-ul. Trebuie să facem o analiză mult mai aprofundată și în interiorul fiecărei filiale să se ia cea mai bună hotărâre. Eu cred că cea mai bună soluție ar fi să declanșăm alegeri în interiorul fiecărei filiale. Statutul pe care îl avem acum, rezultat din mizarea cele două partide nedând voie să faci alegeri ci doar numiri, cred că a fost lucrul cel mai rău care a putut fi făcut. PNL nu a mai avut o conducere aleasă de foarte multă vreme. Întotdeauna am pledat pentru alegeri, ca oamenii să aleagă ce e mai bine pentru organizația lor”, a declarat Cristinel Romanescu, liderul PNL Buzău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.