Maternitatea

Consiliul Județean a stabilit calendarul concursului pentru funcția de medic șef al secției de Obstetrică Ginecologie 1 din cadrul Maternității Buzău, concurs care fusese suspendat până ce a fost clarificată situația managerului Spitalului Județean Buzău.
Totul va demara săptămâna viitoare când sunt programate toate cele trei probe ale concursului astfel: interviul-susținerea proiectului de management va avea loc pe 11 mai, la ora 9.00, proba scrisă va avea loc în aceiași zi de la ora 13.00, iar rezultatele acestei probe vor trebui date publicității până la lăsarea serii astfel încât cei care promovează examenul să poată întra marți, pe 12 mai la proba clinică-proba operatorie pe bolnav care va fi susținută de la ora 9.00.
La concurs s-au înscris doi medici, Cătălin Păun și Claudiu Șerbănoiu. Până acum funcția a fost ocupată, de la decesul medicului Mușat Doboș de către Mircea Șuteu care nu a mai putut candida din pricina unei sancțiuni primite în ultimii cinci ani.
Cele trei probe de concurs sunt:
1.Interviu – susținerea proiectului de management care să permită evaluarea capacităţii manageriale a candidatului; Se pot acorda maximum 100 de puncte, fiind necesare minimum 50 de puncte pentru promovare, în caz contrar candidatul fiind eliminat din concurs chiar în lipsa unui contracandidat
2. Proba scrisa care constă în alegerea prin tragere la sorți a 10 titluri din tematica anunțată din care comisia va formula 10 subiecte fiecare subiect fiind notat între 0-10 puncte, punctajul minim de promovare fiind de 70 de puncte
3. Proba clinică-proba operatorie pe bolnav care se susține în fața comisiei de examinare pe baza metodologiei stabilite pentru obținerea titlului de medic specialist. În cadrul probei se pot acorda maxim 100 de puncte, punctajul minim necesar fiind de 70 de puncte.
La punctajele obţinute în urma promovării probelor prevăzute mai sus se va adăuga un punctaj rezultat din analiza şi evaluarea activităţii profesionale şi ştiinţifice, pe baza documentelor depuse de candidaţi la dosar, conform prevederilor anexei la Ord MS nr 1406/2006. Fiecare probă este eliminatorie dacă nu se obţine punctajul minim de promovare. Candidaţii care nu au obţinut punctajul minim de promovare vor fi declaraţi respinşi şi nu vor continua concursul. După desfăşurarea tuturor probelor vor fi declaraţi promovaţi candidaţii care au obţinut minimum 200 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.