Doar cinci zile au mai rămas până la schimbarea directorului Spitalului Județean Buzău. Medicul Dorel Nicolescu și-a depus cererea de pensionare cu data de 1 august iar directorul medical al spitalului, Ion Dăghici, va urca două etaje pentru a reveni la şefia Secției de Chirurgie Plastică și Arși, secţie pe care a lăsat-o odată cu numirea în funcția de conducere de la nivelul celei mai mari unități spitalicești din județ.
Conducerea Spitalului Județean Buzău va fi preluată de tandemul Marius Anastasiu și Victor Ioniță în care conducerea Consiliului Județean își pune mari speranțe că va putea schimba ceva în spitalul buzoian. Chiar și așa nu se așteaptă ca venirea celor doi reputați medici la conducerea spitalului să producă schimbări peste noapte.
„Va fi un suflu nou chiar și în Spitalul Județean. Cu toate acestea cunoaștem cu toții subfinanțarea din sistemul sanitar. Poți să aduci acum și cel mai bun manager din lume și nu îți poate schimba nimic peste noapte. Sunt însă lucruri care se pot schimba în timp și sunt convins că noul suflu va fi vizibil destul de repede ” a precizat președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu.
Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.