Începând de ieri, Consiliul Județean are noi reprezentanți în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean. Este vorba despre consilierii Mariana Tudor și Laurențiu Dobrică, aleși membri titulari dar și de Adrian Ghiveciu și George Vlad, desemnați de colegi membri supleanți. Dacă în cazul consilierilor Mariana Tudor, Laurențiu Dobrică și Adrian Ghiveciu mașinăria de vot a USL a funcționat ireproșabil, pentru alegerea democrat liberalului George Vlad, drept membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean a fost nevoie de un al doilea tur de scrutin.
Tot ieri, au fost desemnați și noii consilieri județeni ce urmează să facă parte din structura Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Buzău. Așa se face că toți cei șase consilieri propuși de partidele aflate în componența CJ Buzău respectiv, Gheorghe Bodea, Gabriel Baciu, Emilian Drăgoi, Valentin Tănase, Raul Florescu și Lary Viorel Țoni au întrunit numărul de voturi necesar pentru a face parte din ATOP Buzău. Pe lângă cei șase consilieri județeni aleși din cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Buzău mai fac parte subprefectul județului Buzău, Valeriu Alecu, Pavel Ionescu-reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, Florinel Micheten și inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Vasile Osiac.
Schimbări au avut loc și în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru”. Aici, după retragerea directorului economic al CJ Buzău, Liviu Ciolan, a fost votat în unanimitate consilierul PDL, Ion Burlacu. Președinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sărata Monteoru” este președintele Consiliului Județean Buzău iar director va rămâne Constantin Musceleanu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.