Inspectoratul Județean de Jandarmi are, din luna august, conducere nouă. Locotenent colonelul Virgil Cueru a fost împuternicit la comanda IJJ Buzău, preluând funcția deținută de colonelul Florinel Micheten până pe 9 august, atunci când acesta s-a pensionat.

Pe lângă împuternicirea lui Cueru la comanda IJJ Buzău pe o perioadă de 6 luni, oficialii de la București au trimis la Buzău și un prim adjunct care ocupă acum locul lăsat vacant de actualul comandant. Este vorba despre locotenent colonelul Cristian Pavel din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei, care va ocupa funcția de prim adjunct al inspectorului șef al IJJ Buzău tot pe o perioadă de 6 luni. De asemenea, la comanda IJJ Buzău a fost menținut colonelul Emanuel Șelaru care ocupă funcția de adjunct al șefului IJJ Buzău din anul 2007.

Chiar dacă cei trei și-au intrat în pâine de la începutul lunii august, ceremonia oficială de predare-primire a comenzii va avea loc  vineri când este așteptat la Buzău un reprezentant al Inspectoratului General de Jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.