După apariția în spațiul public a filmului și fotografiilor în care fosta șefă a Gărzii de Mediu Buzău apare în ipostaze sexy, aceasta ar putea suporta sancțiuni din partea conducerii centrale a instituției. Actualul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, a anunțat că va întocmi un raport pe care îl va trimite șefilor de la București în vederea luării unor măsuri.
Ichim a mai precizat că după apariția în presă a filmulețului în care fostul comisar șef al Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu, apare dansând lasciv dar și a fotografiilor erotice, angajații instituției nu au ieșit miercuri pe teren. Totodată, actuala șefă a instituției a adăugat că va întocmi un raport pe care îl va trimite comisarului general al Gărzii de Mediu, pentru că, în opinia sa, a fost adusă atingere imaginii instituției.
”Cred că nu este o atitudine corespunzătoare a unui angajat al instituţiei noastre, instituție care are atribuţii de control. Consider că noi, ca angajați ai Gărzii de Mediu, o instituție publică de control care și-a creat un anumit respect și solicită respect de la persoanele fizice și juridice, trebuie să avem o anume conduită și moralitate. E o umbră, aș vrea să se delimiteze ce a făcut această doamnă, cu toate că e viața sa privată, nu cred că ar trebui să aducă atingere imaginii instituției. La acest moment voi face un raport pe care-l voi trimite comisarului general iar măsurile vor fi dispuse la nivelul conducerii, să se vadă daca s-au respectat normele de conduită și moralitate. Suntem o insituție care aplicăm sancțiuni, trebuie să avem un anumit comportament, o anumită conduită și moralitate”, a declarat actualul comisar șef al Gărzii de Mediu Carmen Ichim.

C.D.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.