Conducerea Poliției Locale a luat atitudine în cazul polițistului local, mult prea zelos, care a stricat, marți seară, o ședință foto a unor tineri proaspăt căsătoriți pe treptele Palatului Comunal.
Bărbatul a fost mustrat de șeful său pentru ideea inedită de a proteja Palatul Comunal și i s-a pus în vedere chiar o „mutare disciplinară ” în cazul în care va mai dovedi și cu alte ocazii o competență asemănătoare personajului din „Vacanța Mare”.
Comandantul Poliției Locale Buzău, Ștefan Tănăsescu, a precizat că subordonatul său nu avea nici un drept să intervină în cazul tinerilor care participau la o ședință foto pe scările Palatului Comunal, ba chiar în acele momente el ar fi trebuit să își facă datoria în cu totul altă zonă a orașului. După ce polițistul local s-a arătat extrem de preocupat de integritatea prafului de pe scările scările palatului, șeful său i-a transmis, mai în glumă, mai în serios, că o eventuală abatere a sa va fi taxată cu o „promovare” ce ar viza paza gropii de gunoi a orașului.
Reamintim cititorilor că, marți seară, un angajat al Poliției Locale Buzău a crezut de cuviință că trebuie să împiedice un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți să se fotografieze pe treptele Palatului Comunal pe motiv că obiectivul este monument istoric și s-ar putea deteriora. După îndelungi discuții în contradictoriu, tinerii au renunțat la idee preferând să aleagă alt loc, chiar dacă, nu la fel de reprezentativ pentru orașul din care provin.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.