Doar 9 minute le-au trebuit aleșilor județeni buzoieni pentru a se pune de acord în legătură cu cele 24 de puncte aflate pe ordinea de zi a sedinței ordinare de Consiliu Județean din această lună. Votul a mers ca uns și toate cele 24 de proiecte au fost adoptate într-un timp record. Doar trei consilieri democrat-liberali, fideli partidului pe listele căruia au fost aleși, s-au abținut la votul proiectelor privind constituirea unui nou club de handbal și la aprobarea listei fundațiilor ce primesc subvenții de la Consiliul Județean în anul 2012. Motivul invocat de secretarul general al PDL Liviu Mocanu a fost acela că aceste două proiecte ar fi fost făcute în pripă.
„Mi se pare o chestie în pripă făcută acum la chestia cu noua asociație de handbal și la proiectul cu fundațiile mi se pare un mod nepotrivit de cheltuire a banilor drept pentru care ne-am abținut și în comisii”, a declarat consilierul județean PDL, Liviu Mocanu.
De cealaltă parte președintele în exercițiu al Consiliului Județean a explicat că înițiativa asociației de handbal este pusă la cale din vara anului trecut și, deși nimeni nu precizase nimic în acest sens, a ținut să precizeze că aceasta nu ar avea un substrat electoral.
„Această construcție sporrtivă e pusă la cale din vara anului trecut dar nu se realizează stând pe scaun. Dacă ei consideră că este în grabă și este cu iz electoral se înșală”, a declarat președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.