Aproximativ 50 de persoane au participat astăzi la întâlnirea programată de președintele Consiliului Județean Buzău cu locuitorii comunei Vadu Pașii. Deși comuna este una dintre cele mai numeroase din județ, depășind ca număr de locuitori orașe precum Pogoanele sau Pătârlagele, doar circa 50 de localnici au venit la pod în speranța unei întâlniri cu Constantin Boșcodeală, dar s-au mulțumit până la urm[ și cu promisiunile generoase făcute de președintele Consiliului Județean.
„Ne-am adunat aici, am înțeles că vine primarul de la Buzău, domnul Boșcodeală, noi am venit, acum o veni, nu o veni, nu știm” spunea unul dintre localnicii sosiţi la pod înaintea președintelui Consiliului Județean, Victor Mocanu.
Ajuns la fața locului,Mocanu nu s-a sfiit să promită celor sosiți la fața locului, împreună cu candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Vadu Pașii, că în următorul mandat va redeschide podul pentru circulația pietonală, care oricum se desfășoară și în prezent, dar și pentru circulația auto de până la 7,5 tone indiferent ce costuri ar presupune acest lucru.
„Eu vă promit că în mandatul următor voi face acest pod. De luna viitoare vor veni aici niște experți care să expertizeze podul și să ne prezinte soluții. Nu știu cât va costa însă trebuie realizat și vom căuta finanțare pentru acest obiectiv ”, a declarat Victor Mocanu.
În prezent, podul de la Vadu Pașii, închis din 2005 circulației rutiere, se află în administrarea Ministerului Transporturilor, obiectivul fiind preluat de la Consiliul Local Vadu Pașii după vizita din anul 2007 a ministrului Transporturilor, la acea vreme Radu Berceanu, care la rândul său, a promis că va repara podul iar oamenii nu vor mai fi nevoiţi să ocolească kilometri buni pentru a ajunge la Buzău.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.