Conservatorii buzoieni se pregătesc intens de alegerile de anul viitor iar pentru asta își pun ordine în structurile de conducere de la nivelul județului. După ce au stat departe de războiul din USL acum vor să fie pregătiți cu candidați proprii în toate localitățile județului, chiar și la Primăria municipiului reședință de județ și la Consiliul Județean Buzău. Pentru aceasta, conservatorii și-au desemnat un președinte executiv care are ca principală sarcină identificarea membrilor și crearea de organizații în toate localitățile din Buzău.
Dumitru Năstase, noul președinte executiv este fost șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale de unde a ieșit la pensie în anul 2007 iar până acum nu a fost membru al nici unui partid politic. Din noua funcție Năstase speră să poată face ”totul pentru ca Partidul Conservator să își poată duce la îndeplinire toate prerogativele și ceea ceîși propune în viitor.”

O altă funcție pe care conservatorii o scot la bătaie chiar în acest week-end este cea de președinte al Organizației Județene de Femei condusă în prezent de Daniela Dospinescu cea care ”a structurat foarte bine organizația care nu mai există de ceva timp”-după cum a menționat președintele Gheorghe Vlase. Chiar dacă până acum funcția este dorită doar de actuala sefă a fameilor conservatoare, președintele PC Buzău este convins că, până sâmbătă, vor exista și alte candidaturi.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Gheorghe-VLASE.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.