PC

Printr-un comunicat de presă cu repetiție am fost informați că Organizația de Tineret Buzău a Partidului Conservator are de sâmbătă o nouă conducere. Astfel, aflăm că „cel mai dinamic partid din Buzău”, numit așa probabil pentru frecvența cu care se schimbă președinții organizației județene, are, din data de 21 septembrie, o nouă conducere aleasă „în prezența oaspeților interni și de la Centru, la Restaurantul Orhideea din Buzău.”
Noul președinte ales al tinerilor conservatori este o tânără de 24 de ani pe nume Diana Vintilă care a fost aleasă de majoritatea celor 113 delegați cu drept de vot la capătul unei conferințe județene de la care nu a lipsit discursul plin de înțelepciune al președintelui Comitetului executiv Interimar al PC Buzău – deputatul Gheorghe Coman dar nici cele ale Alinei Cazanacli, președinta la nivel național a Organizației de Tineret a PC, Cătălina Lupu, președinta tineretului conservator din județul Vrancea, secretarului executiv național, Sandu Vali Viorel, prim vicepreședintele național și președinte al organizației județene Galați, Vlad Tone și al președintelui tineretului liberal buzoian Florin Colgiu.
Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. D_soara Diana este fiica din prima casatorie a „stimabilei” hoate Nicoleta Tudor.
    D-soara nu are nici o vina ca este progenitura acestui jeg uman cu chip de om, cu conditia sa nu o ia pe urmele mamei. Prostitutie, hotie, inselatorie. Aceste „calitati: o caracterizeaza pe mama Nicoleta Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.