Anunțul liderului Partidului Conservator, Daniel Constantin, care declara, ieri, că formațiunea politică pe care o conduce va candida singură, în toată țara, la alegerile locale de anul viitor a fost doar un foc de paie. La Buzău, situația nu se schimbă iar conservatorii vor merge în continuare pe mâna liberalului Cristi Bîgiu la Consiliul Județean și îl vor susține pe Constantin Boșcodeală pentru câștigarea unui nou mandat de primar în municipiul Buzău.
”După anunțul făcut de domnul președinte că se va candida separat am întrebat și nu există nici o schimbare. Nu avem cum, atâta timp cât în Biroul Permanent Central s-a aprobat că va candida din partea PNL domnul Bîgiu și din partea PSD domnul Constantin Boșcodeală. Asta a aprobat Centrul și asta a rămas”, a precizat liderul PC Buzău, Gheorghe Vlase.
Totuşi, pentru celelalte localități din judeţ,  Partidul Conservator va avea atât candidați proprii cât și liste de consilieri, astfel că anunțul președintelui PC Daniel Constantin conține și un sâmbure de adevăr în ce privește candidaturile de la Buzău.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/09/Gheorghe-VLASE4.mp3|titles=Gheorghe VLASE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.