Președintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda este de părere că rezultatul referendumului național pentru demiterea președintelui României a fost viciat, la Buzău, mai cu seamă în ultimele 3 ore de vot. Afluența extrem de mare de la secțiile de votare înregistrată la finalul zilei de vot nu poate fi explicată, în opinia liderului democrat-liberal, sub nici o formă din punct de vedere legal.
„Creșterea, între ora 21.00 și 23.00 în Buzău, de la 42,5% la 54,14% este un lucru care nu îl poate explica nimeni în temeiul legii și al corectitudinii alegerilor. Dacă în municipiul Buzău, lucrurile au fost gestionate mult mai bine, prezența la vot a fost de 41% și lucrul acesta a influențat rezultatul în măsura în care procentele municipiului contează în ecuația județeană însă, la nivelul județului, procentul, în doar două ore, a fost de 12,6%”, a declarat deputatul democrat-liberal Cezar Preda.
Liderul democrat-liberalilor buzoieni a declarat că în zilele ce urmează la nivelul PDL Buzău urmează să se verifice dacă s-a votat multiplu comparând listele suplimentare cu cele permanente.
„Noi acum am scos toate listele suplimentare, sunt aproape 11.000 de persoane care urmează să fie băgate în calculator și vor fi confruntate cu listele permanente pentru a vedea cine a votat multiplu. Docamdată analizam ceea ce s-a întâmplat. Nu avem acum niște date concrete dar gândițivă că raportul în secțiile de votare a fost de 1 la 6 și deocamdată analizăm ceea ce s-a întâmplat. De două zile peste 12 persoane introduc datele în calculator din listele suplimentare dar, nu numai listele suplimentare sunt relevante”, a declarat liderul PDL Buzău, Cezar Preda.
Cu toate acestea liderul PDL Buzău nu este tocmai mulțumit de procentul mare care s-a înregistrat la Buzău și anunță că se vor face analize temeinice în cadrul organizației județene a PDL Buzău și se vor lua și măsuri.
„Analiza referendumului în județul Buzău va fi făcută foarte temeinic de organizația județeană și măsurile organizatorice se vor lua”, a concluzionat deputatul Cezar Preda.

Ciprian STERIAN

2 COMENTARII

 1. E dus rau cu capul saracu’ Preda!
  Chair imi pare rau pentru el…
  N-a castigat niciodata nimic, decat atunci cand s-a ascuns dupa votul pe lista…
  Iar acum este alaturi de cea mai penibila parte a politicii care a existat vreodata…
  Greu sa sfarsesti urat!…

 2. Iar in fituica aia de rahat unde pupicuristii basisti au inchis comentariile, saracul Preda spune despre Iliescu ca trebuia sa taca. Cred ca se uita in oglinda si si-a dat seama ca EL TREBUIA SA FACA ACEST LUCRU si ar fi ramas in mintea noastra ca un tip inteligent…
  pe cand acum, am mari indoieli despre acest lucru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.