Buzăul va avea de astăzi un nou consilier județean din partea Partidului Democrat Liberal după excluderea din partid a fostului președinte al organizației comunale din Poșta Câlnău, Sorin Munteanu.
Locul lui Munteanu în Consiliul Județean va fi luat de democrat-liberala Marcela Grigorescu care va depune astăzi jurământul de credință în funcția pe care o va ocupa probabil mai puțin de jumătate de an.
Totodată, noul consilier județean va deveni și membru al Comisiei de Organizare şi Dezvoltare Urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură.
Fostul consilier județean, Sorin Munteanu a fost exclus din partid la finalul anului anului trecut după un conflict avut cu liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda. La momentul excluderii din partid, Organizația Județeană a PDL preciza că motivul principal care a stat la excluderea lui Munteanu ar fi fost de fapt „inactivitatea organizației din Poșta Câlnău manifestată prin reticența față de proiectele de investiții pe care Cezar Preda, președintele OJ PDL Buzău le-a demarat în comună, completată de unele probleme pe care echipa demisă le dorea rezolvate la limită cu legalitatea.”

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.