COnsiliul Judetean

Aleșii județeni au aprobat cu unanimitate de voturi împărțirea banilor din cotele defalcate ale impozitului pe venit și TVA stabilite în proiectul de hotărâre propus aprobării de președintele Cristi Bîgiu. Astfel, conform proiectelor aprobate joi, cele mai mari sume din impozitul pe venit și TVA vor ajunge la municipiile Râmnicu Sărat, aproape 3.000.000 lei, și Buzău 1.000.000 lei, iar dintre orașe cel mai mult va reveni comunității din Nehoiu, 450.000 mii lei, din care 100.000 pentru spitalul din localitate.
În rest, mai toate administrațiile locale au primit cam aceleași sume de bani, între 100.000 și 120.000 de mii de lei. Există însă și la capitolul comune câteva excepții unde administrațiile locale au primit sume mai consistente pentru a-și plăti datoriile. Este vorba de comuna Cislău care a primit aproape 400.000 mii și de localitățile Padina, Puiești, Viperești și Zărnești care au primit sume de peste 340.000.
La capitolul fondurilor pentru întreținerea drumurilor comunale și județene, fiecare administrație locală a primit aceeași sumă de bani, respectiv câte 20.000 de lei, în timp ce orașele Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele au primit câte 30.000 de lei.
Vezi aici ce sumă a primit fiecare localitate din impozitul pe venit!
Vezi aici ce sumă a primit fiecare localitate din TVA!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.