Consilieri PDL

Nu trece nicio săptămână fără ca șefuleții de la așa-zisul partid Mișcarea Populară să nu iasă în fața buzoienilor cu minciuni și dezinformări, toate, îndreptate, bineînțeles, tocmai împotriva celor pe care i-au trădat, Partidul Democrat Liberal.
Astăzi a fost rândul „șefulețului cel mare”, avocatul Cristian Nicu, să scoată capul din subsol, acolo unde caută procentele notorietății PMP, pe care noaptea le visează de peste 9 la sută, și apoi le vinde pe piață, cu pretenții de adevăr absolut.
De această dată, domnul Cristian Nicu încearcă o nouă manipulare, o nouă dezinformare a opiniei publice, încercând să acrediteze ideea că documente oficiale ale PDL, precum comunicatele de presă, care reprezintă puncte de vedere ale consilierilor democrat-liberali, ar fi întocmite fără consultarea întregului grup. Mai mult, încearcă liderul PMP să-i facă pe buzoieni să creadă, aceste comunicate de presă nici nu ar reprezenta punctul de vedere al unora dintre consilieri. De asemenea, același lider ne transmite și „avertismente” legate de faptul că îndrăznim să-i arătăm cu degetul opiniei publice ori de câte ori mint și să le demontăm minciunile.
În primul rând, ne-am fi așteptat ca un eventual răspuns la luările noastre de poziție să-l primim de la domnul Viorel Constantinescu, cel vizat de ultimul comunicat de presă, domn care a preferat, însă, tăcerea. În al doilea rând, îi asigurăm pe buzoieni că nu vom renunța niciodată ca, în paralel cu activitatea noastră de partid de opoziție, vom continua să atragem atenția asupra tuturor minciunilor și dezinformărilor pe care le aruncă în spațiul public cei specializați în manipulare, trădare și lepădare de partidul pe care l-au părăsit doar pentru că nu au reușit să-și vadă ambițiile de parvenire transpuse în realitate.

Grupul Consilierilor Județeni PDL Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.