Nicu CRISTIAN
Conducerea PMP Buzău condamnă maniera de a face politică a democrat-liberalilor buzoieni care au atacat într-un comunicat de presă declarațiile prim-vicepreședintelui PMP Buzău, Viorel Constantinescu. Pe de altă parte, președintele PMP, Cristian Nicu, fost membru PDL se arată surprins de atitudinea consilierilor PDL și îi acuză de lipsă de responsabilitate dat fiind că nimeni nu își asuma răspunderea pentru comunicatele venite din partea PDL Buzău.
„Există niște atacuri la adresa PMP, fie a mea, a prim-vicepreședintelui sau a altor membri. Ultimul atac care vine din partea consilierilor PDL la adresa domnului Viorel Constantinescu, pe lângă faptul că este lipsit de substanță este redactat și într-o manieră care nu le face cinste(nr. consilierilor PDL) mai ales că mulți dintre consilierii PDL s-au ridicat în picioare și au aplaudat când domnul Viorel Constantinescu a intrat în PDL. În plus nu înțeleg de ce nimeni nu își asumă aceste comunicate si semnează de parcă ar fi un grup de oameni ai muncii. Nici măcar domnul deputat Cezar Preda nu a avut un astfel de atac la adresa domnului Viorel Constantinescu și eu mă îndoiesc că doamna Babiuc sau domnul Stănciuc(nr. consilieri județeni PDL) ar fi făcut astfel de declarații la adresa domnului Constantinescu care a fost senator PDL”, a declarat liderul PMP Buzău, Cristian Nicu.
Totodată liderul PMP Buzău le transmite foștilor colegi de partid că ar fi mai bine să se preocupe de cele întâmplate în ograda lor și le recomandă să cuantifice plecările și excluderile pe care le-au pus la cale la adresa unor membrii PDL.
„Eu le transmit o rugăminte și un avertisment totodată, să își vadă de treabă și să contabilizeze nu declarațiile altor persoane ci să cuantifice plecările și excluderile pe care le-au pus la cale la adresa unor membri ai PDL. Declarația domnului Constantinescu este extrem de pertinentă și este evident că ne dorim un scor bun. Eu am recunoscut că în PDL sunt oameni foarte serioși cum este domnul secretar Voicu, primari, consilieri, și cred că ar trebui să fim respectați și chiar dacă competiția politică există ea nu trebuie să fie arena unor invective și a unui limbaj pe care nu vreau să îl mai caracterizez ”, a declarat liderul PMP Buzău, avocatul Nicu Cristian.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.