Centru de informare 2
Consilierii locali municipali au respins, miercuri, intenția Primăriei Buzău și a unui operator economic de a realiza în municipiul Buzău un Centru de Informare Turistică. Propunerea a venit din partea proprietarului Agenției de Turism Briant care a solicitat municipalității realizarea unui contract de asociere în participațiune pentru realizarea pe strada Cuza Vodă a unui centru de informare turistică în suprafață de 60 de metri pătrați. Obiectivul ar fi urmat să fie ridicat de societate care ar fi trebuit să se ocupe și de realizarea și distribuirea materialelor promoționale de promovare a municipiului și județului iar Primăria ar fi trebuit să pună la dispoziție terenul pe o perioadă de 30 de ani.
Proiectul nu a reușit însă să întrunească numărul de voturi necesar din cauza consilierilor PDL care s-au opus la vot pe motiv că Primăria ar fi trebuit să realizeze singură un astfel de obiectiv.
„Dar de ce Primăria nu construiește singură un astfel de centru și este nevoie de o asociere? Adică Primăria nu are printre angajați și un expert în turism? Nu cred…” a declarat consilierul municipal, Vasile Mirea.
La rândul său, primarul Constantin Boșcodeală i-a replicat alesului liberal că s-a convins de competența sa dar că rămâne la părerea că fiecare ar trebui să facă ceea ce știe cel mai bine și ca atare s-a orientat către societatea Briant pentru înființarea acestui obiectiv.
Proiectul a fost respins, însă, chiar și așa, primarul Constantin Boșcodeală a spus că nu este totul pierdut întrucât proiectul de hotărâre va putea fi reintrodus pe ordinea de zi într-o ședință viitoare atunci când votul unora dintre consilierii opoziției s-ar putea schimba.

1 COMENTARIU

  1. […] Consilierii locali municipali au respins, miercuri, intenția Primăriei Buzău și a unui operator economic de a realiza în municipiul Buzău un Centru de Informare Turistică. Propunerea a venit din partea proprietarului Agenției de Turism Briant care a solicitat municipalității realizarea unui contract de asociere în participațiune pentru realizarea pe strada Cuza Vodă a unui centru de informare turistică în suprafață de 60 de metri pătrați. Obiectivul ar fi urmat să fie ridicat de societate care ar fi trebuit să se ocupe și de realizarea și distribuirea materialelor promoționale de promovare a municipiului și județului iar Primăria ar fi trebuit să Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.