Consilierul municipal Constantin Ionescu solicită conducerii URBIS SERV lămuriri legate de achiziția pomilor și florilor care au fost plantate în spațiile verzi din municipiul Buzău din toamna anului trecut și până în prezent dar și cu privire la pomii care urmează a fi achiziționați și plantați în perioada următoare. Astfel, printr-o adresă adresată conducerii URRBIS SERV, consilierul Ionescu solicită în baza Legii privind liberul acces la informatiile de interes public explicații si documente doveditoare ale achizițiilor făcute de societatea care se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi.

CATRE

S.C. URBIS SERV S.R.L. BUZAU

 

In atentia d-lui Director general ing. Nicoara Silviu

 

Conform legii 544/2001, art 6, art.7 si art. 9, va rog sa prezentati urmatoarele informatii, ce au caracter public, legata de achizitia urmatoarelor materiale facute din bani publici, dupa cum urmeaza:

  1. Pretul per bucata a unui copac ce a fost plantat pe bd. Unirii sud(Bariera Ploiesti), numarul de bucati , specia si provenienta acestora , care a fost procedura de achizitie, cat si copie dupa facturile de achizitie;
  2. Pretul per bucata a bulbilor de flori, ce au fost plantati in Municipiul Buzau in toamna anului 2017, numarul de bulbi, denumirea lor si provenienta acestora, procedura de achizitie, cat si copie dupa facturile de achizitie;
  3. Care va fi numarul de pomi ce urmaeza a fi achizitionati in perioada urmatoare si plantati in  Municipiul Buzau , specia si provenientia acestora, cat si procedura de achizitie.

 

 

Cu respect,

Constantin Ionescu – consilier local municipal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.