Cornel DIACONITA
Consilierul județean Cornel Diaconiță rămâne fără loc de muncă după ce a pierdut definitiv procesul cu Curtea de Conturi a României. Magistrații din Capitală au închis vineri procesul în care consilierul județean buzoian, director al societății Piețe Târguri și Oboare S.A. Buzău, a contestat raportul Curții de Conturi din anul 2013, atunci când auditorii au găsit la societatea din subordinea Primăriei numeroase nereguli si au cerut suspendarea directorului Cornel Diaconiță și a altor trei angajate ale societății.
Diaconiță a contestat raportul Curții de Conturi și a rămas pe funcție dar a pierdut pe rând procesele la Judecătoria Buzău, la Tribunalul Buzău, la Curtea de Apel Ploiești pentru ca vineri să piardă și recursul formulat la Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva sentinţei nr. 303 din 18 decembrie 2013 a Curții de Apel Ploiești.
„ Decizia nr. 2892 din 25 septembrie 2015. Respinge recursul declarat de S.C. Pieţe, Târguri şi Oboare S.A Buzău împotriva sentinţei nr. 303 din 18 decembrie 2013 a Curţii de Apel Ploieşti – Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 25 septembrie 2015”, se arată în încheierea ședinței de judecată a Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Astfel, atât Cornel Diaconiță cât și angajatele Mariana Banu, Stana Lecușanu și Elena Mihalcea, vor trebui să părăsească posturile pe care le ocupă în termen de 15 zile de la pronunțarea hotărârii instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.