Doru MUZGOCI
Ședințele de Consiliu Județean s-ar putea ține în următoarea perioadă în diverse localități din județ dacă propunerea consilierului județean Doru Muzgoci va fi extinsă la nivelul tuturor administrațiilor locale. La ședința ordinară a Consiliului Județean din luna martie, consilierul PSD Doru Muzgoci a venit cu propunerea ca următoarea ședință a deliberativului județean să se țină la Nehoiu. Propunerea lui Muzgoci la care a achiesat și președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a fost însușită de toți aleșii care au votat pentru ca următoarea ședință să se desfășoare la Nehoiu. Motivul invocat de consilierul Doru Muzgoci este acela că oamenii din teritoriu trebuie să conștientizeze că aleșii lucrează pentru a rezolva problemele celor care i-au ales.
„Degeaba îi spui omului că ai aprobat un proiect pompos dacă el nu vede. În zona respectiva infrastructura este varză și nu e vorba doar de Nehoiu. Și la Colți ar putea fi vorba de o zonă de interes turistic fenomenală care ar putea fi un briliant al României nu doar al județului Buzău. Consilierii cunosc problemele dar știți cum e la români, alegi pe unul îl trimiți în Consiliu, dar vezi că nu se întâmplă nimic. De aceea e bine să avem acolo o discuție pe strategia județeană. Ideea mi-a încolțit mai demult și vrem să o ducem și în alte zone de importanță”, a declarat consilierul județean, Doru Muzgoci.
Ceea ce a omis însă Muzgoci să spună este cum se va reuși rezolvarea problemelor respective prin desfășurarea ședințelor de consiliu în diverse locații. Ceea ce este sigur și nu există dubii este că, propunerea lui Muzgoci va aduce măcar ceva capital electoral în perioada de un an cât a mai rămas până la următoarele alegeri locale.
„Pentru această chestie trebuie să se implice și Consiliul Județean și autoritatea președintelui pentru că viața merge mai departe și la anul vor fi alegeri, peste patru ani vor fi alegeri și atunci toată lumea zice că vrea să facă însă de vreo 20 de ani nu prea s-a făcut nimic”, a conchis consilierul Doru Muzgoci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.