Raul FLORESCUPrim-vicepreședintele PDL Buzău, Raul Florescu, a preluat conducerea PDL Buzău cu titlu interimar după ce deputatul Cezar Preda a renunțat la toate funcțiile deținute în partid.
Raul Florescu este membru PDL din 2004 și în prezent este consilier județean ales pe listele formațiunii democrat liberale,  la alegerile din vara anului 2012. El a fost ales președinte interimar al PDL Buzău în ședința Biroului Permanent Județean al partidului, ședință la care a participat și senatorul constănțean Gigi Chiru, promovat vicepreședinte regional după demisia buzoianului Cezar Preda.
O decizie finală în legătură cu interimatul la conducerea PDL Buzău urmează să fie luată luni, la București, în ședința Biroului Permanent Național când mai marii de la partid  ar putea fie să-l mențină interimar pe Raul Florescu, fie să desemneze pe cineva de la Centru să preia frâiele organizației.
”Eu am fost ales președinte interimar. Cu siguranță va fi o misiune grea la vârful filialei. Să preiei o organizație după ce a fost condusă atâta vreme de o personalitate ca Cezar Preda nu e tocmai simplu, dar având în vedere că am sprijinul său, că ne va fi aproape, vom lua deciziile și vom face ceea ce trebuie și ce va fi bine. Vom vedea ce decizie se va lua luni la Biroul Permanent Național”, a declarat prim-vicepreședintele Raul Florescu.
Florescu a precizat, totodată, că la ședința de miercuri seară în urma căreia a fost ales președinte interimar a participat și Cezar Preda.
” A participat și la ședință, face parte din Biroul Permanent Județean pentru că este deputat, este vicepreședinte al filialei județene,a participat și va participa la toate acțiunile pe care le va face partidul”, a adăugat Raul Florescu.
Întrebat dacă deciziile vor fi luate, din spate, tot de Cezar Preda, Raul Florescu, care este un apropiat al parlamentarului,  a declarat că va lua personal hotărârile după consultarea membrilor din Biroul Permanent Județean, ”așa cum este procedura”.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.