Silviu ROSIORU
Revenirea lui Viorel Ion pe banca tehnică a echipei din Crîng reprezintă în opinia unuia dintre consilierii locali buzoieni, un colac de salvare pentru preşedintele clubului, Dan Tulpan. Declaraţia îi aparţine lui Silviu Roşioru care a ţinut să mai precizeze şi faptul că prin acceptarea postului de antrenor la Gloria Buzău ,,Vioară” şi-a încălcat astfel promisiunea clară făcută suporterilor şi, anume aceea că, niciodată nu va mai lucra împreună cu cel care de peste două decenii conduce destinele grupării amintite.
,,Este un gest de laşitate sau ştiu eu, de disperare şi nu l-am înţeles pe Ion Viorel. Îmi pare nespus de rău. Cred eu că acest lucru îi va fi ca un bumerang deoarece după cum îl ştiu eu pe Dan Tulpan, acum ţinta numărul unu a sa va fi, nu echipa Gloria Buzău şi nici rezultatele ci săparea şi distrugerea persoanei Ion Viorel.(…) Ştim cu toţii că Ion Viorel are mulţi susţinători şi este iubit la Buzău iar acest lucru l-a fructificat foarte bine Dan Tulpan care l-a rugat pe domnul primar să-l aducă la Gloria”, a declarat consilierul local PP-DD, Silviu Roşioru.

La rândul său, tehnicianul formaţiei din Crâng,Viorel Ion a spus că nu comentează afirmaţiile făcute de alesul local.
,,Eu am venit să antrenez Gloria Buzău şi nu am treabă cu nimeni şi nimic. Am debarcat în situaţii dezastruoase la această echipă şi îi las pe buzoieni să aprecieze ceea ce fac eu. Nu mă consider însă o manta de vreme rea din moment ce am venit de bună voie şi nesilit de nimeni în sensul că, ştiţi foarte bine că dacă nu aveam altă soluţie, mai spuneam .
Am refuzat alte oferte şi am pus umărul la distrugerea Otopeniului fiindcă dacă nu plecam de acolo primarul investea în continuare la echipă şi fără falsă modestie, mă numea manager să îmi dea forţe depline”, a punctat Viorel Ion.
Preşedintele clubului Gloria, Dan Tulpan nu a fost găsit pentru a afla şi punctual său de vedere referitor la declaraţiile făcute de consilierul local, Silviu Roşioru.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.