Consilierul municipal liberal Constantin Ionescu a felicitat, vineri, ironic conducerea ALDE Buzău după ce aleșii municipali proveniți din partidul fostului premier Tăriceanu au votat pentru mărirea tarifelor la salubritate în municipiul Buzău.

„As vrea să transmit felicitări celor doi parlamentari ALDE care, dacă ei nu au reușit ei să voteze mărirea alocațiilor pentru copii, au reușit consilierii dumnealor să voteze în CLM majorarea prețului la gunoi”, a spus consilierul Constantin Ionescu.

Pe de altă parte alesul municipal a declarat că organizația municipală a PNL al cărui președinte este dorește să se implice în acțiuni de împădurire pe raza municipiului Buzău și a solicitat în acest sens sprijinul Direcției Silvice.

„Vrem să ne implicăm într-o campanie de plantare de brazi la nivelul municipiului Buzău. Dacă este posibil în parcul Crâng, dacă nu în zone limitrofe și așteptăm de la Direcția Silvică o aprobare în acest sens”, a declarat Constantin Ionescu care a dat asigurări că toți membrii PNL din municipiu vor participa la această acțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.