Consilierul municipal Daniel Lambru a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate după ce a ocupat concomitent funcția de consilier local municipal și pe cea de angajat al unei instituții subordonate Consiliului Local al municipiului Buzău.

„În perioadele 18 noiembrie 2013 – 14 august 2014 și 16 august 2016 – 18 iulie 2017, a deținut simultan funcția de consilier local și pe cea de șef centru/director în cadrul unei instituții aflate în subordinea Consiliului Local al municipiului Buzău, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.”

Potrivit articolului   art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003„Funcția de consilier local sau consilier județean este incompatibilă cu: […] lit. c) calitatea de funcționar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului județean ori al prefecturii din județul respectiv”;

Contactat telefonic, consilierul Daniel Lambru a declarat că nu i-a fost adusă la cunoștință decizia A.N.I. potrivit căreia s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate dar cel mai sigur va contesta actul emis de agenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.