Laurentiu Gavrila

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Buzău se întrunește, astăzi, la ora 13.00 pentru a propune revocarea din funcție a șefului Secției de Pediatrie, medicul Carmencita Matei în urma scandalului iscat în presă după ce imaginile mai multor copii legați de paturi au fost făcute publice.
„Vom solicita schimbarea din funcție a șefei de la Pediatrie și declanșarea unei anchete interne cu privire la modul în care au fost respectate prevederile legale. În măsura în care concluziile anchetei vor conduce către vreo sancțiune Consiliul Județean va susține orice măsură indiferent cât de dură va fi aceasta. Propunera Consiliului de Administrație nu se supune la vot ci se dispune dar, procedural trebuie parcurși anumiți pași”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.

Comisia de anchetă constituită la nivelul Consiliului Județean Buzău va recomanda conducerii Spitalului Județean Buzău demararea unei anchete interne prin care să se stabilească modul în care au fost respectate prevederile legale în cazul contenționării copiilor din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău. În funcție de rezultatele acestei anchete ar putea fi dictate și alte măsuri.
„Ancheta va continua dar nu putem vorbi deocamdată de un timp până la care să fie finalizată pentru că există anumite proceduri ce trebuie respectate. Medicul trebuie sa fie citat de comisie in scris apoi trebuie să se prezinte si abia după aceea se vor trage concluziile. Sigur că în funcție de rezultatul anchetei se va putea merge chiar până la desfacerea contractului de muncă al celor vinovați”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Buzău, Laurențiu Gavrilă.

Observatorul Buzoian vă invită să vă spuneți părerea față de această decizie și dacă se poate să comentați mai jos alegerea făcută

Vi se pare normală schimbarea din funcție a șefei Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.