Consilierii județeni s-au întrunit, joi, în ședința ordinară. Ședința s-a desfășurat în Sala Mare a Consiliului Județean aleșii fiind plasați la o distanță considerabilă unii de alții, dotați cu măști și mănuși.

În cadrul ședinței a fost validat un nou ales județean și a fost aprobată alocarea sumei de 1 milion de lei Spitalului Județean de Urgență Buzău.

„Consiliul Județean Buzău își pune la dispoziție toate resursele în lupta cu această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
Managerul SJU Buzău, dl Claudiu Damian și toate cadrele medicale fac eforturi deosebite, iar noi îi susținem cu toate resursele materiale de care au nevoie pentru a se proteja și pentru a trata și salva viețile celor afectați!
Sunt recunoscător societății civile și mediului de afaceri, care ne-au arătat că sunt alături de noi în această luptă! Împreună vom reuși!”, a scris președintele CJ Petre Emanoil Neagu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.