Consiliul Județean a alocat la finele săptămânii trecute primii bani pentru refacerea podului de la Vadu Pașii. Este vorba despre 1,5 milioane de lei bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea materiei prime necesare construirii structurii metalice a podului.

Cu această ocazie autoritățile județene au explicat și cum se vor desfășura lucrările și dau asigurări că deși în zona podului nu se vede nici o mișcare, constructorii lucrează pentru refacerea celui mai dorit pod peste râul Buzău.

„Lucrările au început practic chiar dacă la fața locului nu se vede nimic deocamdată. Am alocat din resurse proprii 15 miliarde de lei vechi pentru achiziționarea de către constructor a materialului necesar care va fi modelat și construit în atelier iar apoi se va trece la montaj și la lucrările de consolidare. Sunt niște lucrări specifice de atelier și  trebuie respectați toți pașii legali. Chiar dacă sunt interese ca acest pod să nu se facă, eu vă spun că se va realiza”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.