400.000 de lei va aloca Consiliul Județean pentru manifestările prilejuite de Ziua Națională a României și pentru sărbătorile de iarnă. Banii vor fi folosiți pentru organizarea paradei militare de 1 Decembrie pentru care autoritățile vor sprijini Divizia 2 Infanterie Getica cu 5.000 de litri de motorină, pentru organizarea mesei tradiționale de 1 Decembrie când vor fi pregătite 3.000 de porții de fasole și pentru organizarea unui spectacol susținut de artiștii Centrului Județean de Cultură și Artă în Parcul Crâng.

Tot din acești bani, Consiliul Județean va organiza în premieră la Muzeul Județean o serie de manifestări dedicate copiilor sub deviza „Anul acesta Moș Crăciun vine la Muzeu”. De asemenea, Galeriile de Artă inaugurate în acest an vor găzdui ateliere de lucru ale meșterilor populari și ale reprezentanților Asociației 1 Iunie.

Nu în ultimul rând, cei mai talentați actori buzoieni vor susține, în cadrul evenimentului intitulat „Actorii buzoieni, acasă” spectacole pe scena amenajată la Muzeul Județean.

De asemenea, Consiliul Județean va acorda și în acest an o atenție deosebită copiilor și bătrânilor din centrele de ocrotire socială ale DGASPC care vor primi pachete de sărbători.

 

Și pentru că în luna decembrie se va da drumul la iluminatul specific de sărbători clădirea Consiliului Județean și cea a Muzeului vor beneficia în acest an de iluminat festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.