Consiliul Județean a oferit flori, alimente și dulciuri pentru femeile din așezămintele Fundației Sfântul Sava

0
209

Consiliul Județean a oferit, miercuri, de Ziua Internațională a Femeii,  alimente, dulciuri și flori femeilor din centrele de persoane vârstnice aparținând fundației Sfântul Sava de la Câmpeni și Năeni. După orele prânzului, președintele Petre Emanoil Neagu a mers în cele două așezăminte unde a discutat cu fiecare bătrână în parte  oferindu-le ulterior flori și dulciuri.

Bătrânele, bucuroase că cineva le mai trece pragul, l-au primit cu bucurie pe Neagu dornice de discuții și cu alte persoane decât cele cu care își petrec zi de zi în căminul de bătrâni.

„Ceea ce a făcut Consiliul Județean astăzi a fost un gest normal. Noi am vrut sa sensibilizăm mai multă lume pentru că sunt niște oameni în suferință care chiar au nevoie de ajutorul semenilor și chiar dacă azi e o zi mai deosebită, pe lângă tradiționalul „La Mulți Ani!” adresat tuturor mamelor și doamnelor, vreau să trag un semnal de alarmă și să îndemn pe toată lumea din puținul pe care îl au să dea și la ceilalți, pentru că într-o zi și noi vom fi la fel”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.