Doar 24 de consilieri județeni au participat, luni, la prima ședința ce Consiliu Județean desfășurată în teritoriu la propunerea consilierului Doru Muzgoci. La ședință a fost prezent însă un public numeros astfel încât toate cele cinci puncte aflate pe ordinea de zi au fost repede epuizate și s-a trecut la discuții importante privind problemele pe care le întâmpină locuitorii din zonă, legate de drumuri, de lipsa locurilor de muncă, de starea Casei de Cultură din orașul Nehoiu sau de lispa acută de bani cu care se confruntă Spitalul Orășenesc Nehoiu.
Astfel, au luat cuvântul primarul comunei Bisoca, Gheorghe Băcneanu, viceprimarul orașului Nehoiu, Ionuț Milea si directorul Spitalului Orășenesc Nehoiu, medicul Sergiu Remisovschi, cei trei aducând la cunoștința mai marilor de la județ problemele locuitorilor din zonă.
Totul a rămas la fel, aleșii județeni neputând face altceva decât să ia act de cele semnalate. Localnicii din zonă au plecat către case cu satisfacția că măcar și-au spus „durerea” celor de la județ iar aceștia, în cunoștință de cauză, vor încerca, poate, măcar parțial să rezolve din problemele existente pe Valea Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.