Consiliul Județean Buzău a demarat procedurile premergătoare achiziționării aparaturii medicale și a mobilierului care ar trebui să utileze noua maternitate construită pe strada Victoriei. Pentru început, conducerea administrației județene are nevoie de consultanță de specialitate pentru a ști ce și cum anume trebuie cumpărat, astfel încât să nu existe suspiciuni privind sumele cheltuite pe bunurile ce urmează a fi achiziționate. Înainte de cumpărarea celor de trebuință în noua maternitate, Consiliul Județean a lansat anunțul pentru achiziționarea serviciilor de consultanță.
Astfel, până la finalul acestei săptămâni societățile interesate pot depune oferte la Consiliul Județean Buzău urmând ca în termen de maxim 30 de zile, prin atribuire directă către ofertantul cu cel mai mic preț, să fie desemnată societatea care va trebui să se ocupe de: elaborarea fișelor tehnice descriptive pentru fiecare echipament medical și nemedical ce trebuie achiziționat cu estimarea valorică individual, să elaboreze documentațiile de atribuire a dotării medicale și nemedicale, să răspundă eventualelor neclarități ale participanților la licitații și să desemneze experți în comisiile de validare a ofertelor.
După atribuirea serviciilor de consultanță urmează să se treacă efectiv la organizarea documentației pentru achiziționarea aparaturii medicale și non-medicale dar și a mobilierului ce urmează se utileze saloanele și rezervele celei mai noi unități medicale din Buzău.
Conform unei liste întocmite de conducerea maternității Buzău, este nevoie de câteva sute de produse distincte pentru ca lucrurile să poată funcționa normal în clădire de pe strada Victoriei.
Vezi aici de ce mai este nevoie în noua maternitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.