Stanciu Paraschiv
Medicul ortoped Stanciu Paraschiv revine la vârful Spitalului Județean. Cel mai probabil, de la începutul săptămânii viitoare, el va prelua funcția de director medical, ocupată în prezent de dr. Ovidiu Ungureanu.
Ungureanu nu mai vrea să se ocupe de treburile administrative ale spitalului, preferând să revină la bisturiu, astfel că a anunțat deja conducerea unității medicale că se retrage, alegând să nu mai participe la concursul ce urmează a fi programat, având în vedere că tocmai ce-i expiră mandatul cu delegație.
Cum medicul Stanciu Paraschiv nu este străin de ce implică atribuțiile de conducere, el fiind în trecut director al unității medicale, conducerea Consiliului Județean în subordinea căruia se află unitatea medicală, a decis că el este omul potrivit pentru a prelua funcția de director medical.
Stanciu Paraschiv este șeful Secției de Ortopedie din Spitalul Județean Buzău, având o vastă experiență atât ca doctor cât și ca director, astfel că alegerea poate fi considerată una potrivită pentru bunul mers al unității spitalicești buzoiene.
În prezent, postul de director al spitalului este ocupat de economist Claudiu Damian, care cel mai probabil se va înscrie la concursul ce urmează a fi programat cât de curând, concurs în urma căruia va fi desemnată persoana ce va conduce pe viitor cea mai mare unitate medicală din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.