Maternitate nefunctionala-11
S-a votat. Consiliul Județean va cumpăra terenul pentru construirea unei parcări la noua maternitate. Suprafața de teren va fi vândută administrației județene de un vecin al noii maternități căruia prin construirea clădirii i-a fost încălcată proprietatea. După negocieri cu proprietarul terenului s-a convenit ca administrația județeană să plătească suma de 95 de euro pe metru pătrat, astfel că suma totală pe care Consiliul Județean o va achita va fi de 47.500 de euro.
„In urma negocierilor s-a ajuns la o înțelegere, să plătim 95 de euro pe metrul pătrat de teren. Cred ca este un preț bun având în vedere că am avut două expertize care au stabilit preturi între 90 și 125 de euro pe metrul pătrat”, a declarat consilierul județean Dorin Bădulescu, șeful comisiei de negociere.
Nu aceeași soartă au avut-o și clădirile în care funcționează Centrul Militar Județean și comisiile pentru protecția copilului și pentru orientare școlara a căror cumpărare a fost supusă votului consilierilor județeni pentru a patra oară și care nu au întrunit numărul necesar de voturi pentru adoptarea proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.