Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională din Râmnicu Sărat va trece de sub autoritatea Consiliului Județean Buzău sub tutela Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău. Așa au stabilit prin vot aleșii județeni la ședința ordinară a lunii septembrie când au votat în unanimitate un proiect în acest sens. Prin urmare, C.I.T.O. își va pierde personalitatea juridică urmând să devină o unitate de asistență socială distinctă în cadrul DGASPC Buzău. De asemenea, patrimoniul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Râmnicu Sărat va fi preluat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău la fel ca și angajații instituției. Totul va intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2016 iar schimbarea se datorează aplicării unor noi acte normative ce reglementează cadrul general al asistenței sociale și asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale.

3 COMENTARII

  1. Stiati ca centru CITO din RM SARAT nu mai are cu ce s-ai hranesca pe beneficiarii centrului…??? aceste informatii vin direct de la acestia …. tinetrii sustin ca nu li se mai acorda o hrana corespunzatoare datorata conducerii care inca nu s-a incheeat interimatuu …. echipament nu mai primesc igiena corespunzatoare nu mai primesc etc listaa poate continuaa toate aceste nemultumiri sunt sustinutee de actualii beneficiari

  2. Asa e si eu am locuit acolo. Si se făceau mari discriminări. Cine era inteligent era dat afară pt ca le spunea adevarul sau erau obligați de fostul director gheorghe nicușor sa ne interneze la un spital psihiatru pt a ne draga cu medicamente. Educatorii stăteau si se ardeau unu pe alti iar pe asistați ii puneau sa i bara cei care erau icoanele directorului. Adevarat lagăr mai bine zis aud nu am cum sa numesc. Eu mă numesc ionela hasan si stiu multe ce se petrec. Nu am uitat prin ce suferinta am trecut acum cativa ani din cauza conducerii mizere de angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.