Banii din ultima rectificare bugetară a Guvernului, ajung, în sfârșit, la administrațiile locale buzoiene aflate în mare nevoie de bani. Joi Consiliul Județean va supune aprobării aleșilor proiectul de hotărâre ce vizează împărțirea sumelor provenite din Taxa pe Valoare Adăugată.
Din totalul de 3.524.000 de lei cei mai mulți bani îi va primi Primăria Râmnicu Sărat-300.000 lei, orașele Nehoiu, Pătârlagele și Pogoanele, câte 100.000 de lei dar și comunele Brăeşti, Căneşti, Florica, Glodeanu Sărat și Chiliile care vor primi de asemenea tot câte 100.000 de lei având în vedere că de luni bune se confruntă cu o lipsă acută de bani. Restul administrațiilor vor primi sume de câte 80.000 Vâlcelele, 70.000- Valea Salciei sau 60.000 Murgești urmând ca cele mai multe să primească sume cuprinse între 20.000 și 50.000 lei după cum urmează:

De această dată, Primăria municipiului Buzău nu va primi nici un ban din rectificarea aprobată de Guvern și asta pentru că șefii din Palatul Comunal au renunțat cu bună știință la sumele care ar fi putut să le solicite datorită economiilor făcute și a echilibrării bugetare realizate în ultima jumătate de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.