COnsiliu Judetean

Consilierii județeni se întrunesc, miercuri la prânz, în ședință extraordinară a Consiliului Județean pentru a împărți banii proveniți din ultima alocare bugetară a Guvernului Victor Ponta. Ședința programată pentru ora 12.00 va fi condusă de secretarul județului și de cei doi vicepreședinți și are pe ordinea de zi nu mai puțin de șapte proiecte de hotărâri ce vizează rectificări bugetare.

Este vorba despre :

  1. Rectificarea a VIII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2014.
  2. Rectificarea a VI-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău.
  3. Rectificarea a III-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Buzău.
  4. Rectificarea a II-a a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău.
  5. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău.
  6. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Buzău.
  7. Rectificarea I a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Centrului Școlar de Educație Incluzivă Rm. Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.