COnsiliu Judetean
Cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean va fi ales din rândul consilierilor în ultima ședință din acest an. Cele mai multe șanse pentru ocuparea acestei funcții le are Ștefan David cel care a fost desemnat ca și reprezentant din partea PSD în cadrul unui scrutin intern din partid. Cu toate acestea nimic nu este bătut în cuie și funcția rămasă vacantă după alegerea lui Petre Emanoil Neagu drept președinte de Consiliu Județean, se joacă și dă naștere unor lupte pe care aleșii județeni le vor purta până la votul final.
Asta pentru că cea de-a doua funcție de la nivelul deliberativului județean este râvnită de mai mulți consilieri fiecare fiind convins că este cel îndreptățit pentru o astfel de funcție. Astfel, bursa zvonurilor dă ca posibili candidați pe independentul Valentin Tănase, ex-liberala Mariana Tudor reprezentantă a ALDE sau chiar pe fostul său coleg Gheorghe Vlase însă treburile sunt destul de complicate și în ceea ce privește partidele din coaliția majoritară. Chiar dacă cel desemnat de PSD este Ștefan David cu pretenții se ridică acum și fostul pp-dd-ist Bogdan Vasilescu trecut în barca progresiștilor dar și social-democratul Cornel Diaconiță care se simte amenințat de o eventuală demitere din actuala funcție ocupată.
Cine va fi, până la urmă, cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean va hotărî însă votul majorității aleșilor județeni care va fi dat în ultima ședință din acest an programată, se pare, pe la jumătatea lunii decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.